Skip to main content

De lekkerste pizza in Rotterdam!

Heb je een lange dag vol studeren gehad? Of juist een brakke dag en je weet niet wat je vanavond wilt eten? Lees dan verder om te ontdekken wat je kan eten als je het even niet meer weet.

Pizza in Rotterdam

Pizza is het nummer 1 studenteneten voor vele studenten. Het is makkelijk en snel. Heb je even geen zin om je eigen pizza skills in te zetten? Dan kun je natuurlijk ook gewoon een pizza bestellen. Maar waar bestel je nou de lekkerste en de voordeligste pizza in Rotterdam? Bij New York pizza krijg jij als student een mooie korting op je bestelling. Er zijn maar liefst zes filialen in Rotterdam, dus er is er altijd wel eentje bij jou in de buurt! Je kan je eten zelf op komen halen of ze komen het bij jou thuis bezorgen. Even geen zin in pizza? Dan zit je bij New York Pizza nog steeds goed. Ze hebben een uitgebreid menu met pizza, pasta, fingerfood en salades. De keuze is reuze!

Gezond en snel

Heb je even genoeg gehad van pizza? Dan zijn er natuurlijk nog veel andere lekkere dingen die je kan eten. Je wilt natuurlijk niet elke dag hetzelfde eten, maar je wilt ook niet te veel tijd kwijt zijn met elke keer nieuwe recepten uitproberen. Een lekkere en gezonde optie is gegrilde groente. Als je een oven of een airfryer hebt, is dit super makkelijk te maken. Kies je favoriete groenten en snijd deze in stukken. Doe de gesneden groenten in de oven of airfryer en wacht tot ze klaar zijn. Je kan hierbij een stukje vlees bakken. Als je vegetarisch bent dan zijn er genoeg vleesvervangers die je kan klaarmaken. Probeer dit zeker uit met verschillende soorten groenten, zodat je niet elke dag hetzelfde eet!

Dé inspiratiebron voor recepten

Als je even helemaal geen inspiratie meer hebt om iets lekkers te maken zijn er genoeg dingen die jou kunnen helpen. Koop bijvoorbeeld eens een kookboek. Er zijn veel kookboeken geschreven die speciaal voor studenten zijn. Hierin staan recepten die makkelijk te maken zijn en ook nog eens met een laag budget. Wil geen kookboek aanschaffen, kijk dan eens op de website van de Albert Heijn. Hier staan veel recepten verdeeld over verschillende categorieën, zoals: snel, makkelijk, gezond etc. Heb je een recept gevonden die je wilt uit proberen? Dan kan je gelijk zien welke ingrediënten je nodig hebt en hoe duur het is. Super handig dus! Heb je site van de Albert Heijn uitgespeeld? Kijk dan eens op websites van andere supermarkten zoals de Jumbo of de Plus. Eetsmakelijk!

Eet je stiekem wat vaker pizza dan je toe wilt geven? Probeer dan tijdens de lunch alvast wat goede voedingsstoffen binnen te krijgen. We geven je graag een paar gezonde en lekkere lunchrecepten!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Rotterdam Studentenstad

Rotterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Rotterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Rotterdam.

Studeren in Rotterdam

Ga jij studeren in Rotterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Rotterdam

Ga je in Rotterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Rotterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Rotterdam

Er zijn heel veel redenen om in Rotterdam te studeren en wonen tijdens je studententijd. Rotterdam is een hele toffe stad waar veel gebeurt.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Rotterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Rotterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Rotterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Rotterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.