Skip to main content

De Back to School periode komt eraan - dit wil je weten

Het is eindelijk zomervakantie. Yes! Nu even lekker genieten van een paar weekjes vrij van de studie. Logisch dat je er liever nog niet over wil nadenken, maar toch is het verstandig om de komende maanden alvast je schoolspullen in te slaan. De Back to School periode staat voor de deur en dat betekent: korting, korting en nog eens korting. Waar je de beste kortingen vindt en wanneer de Back to School periode begint, dat lees je in deze blog.

Back to School 2023

Ook dit jaar is er weer een Back to School periode voordat het nieuwe schooljaar begint. In juli beginnen de eerste aanbiedingen op schoolspullen, en deze lopen tot en met september. De Back to School aanbiedingen zijn om studenten een handje te helpen. Het collegegeld, de studieboeken en het studentenleven zelf zijn al duur genoeg, dus een beetje korting op een nieuwe laptop voor studie is wel lekker!

Deze producten zijn in de aanbieding

Tijdens de Back to School periode zijn er verschillende aanbiedingen. Eigenlijk kun je bijna alles wat je nodig hebt voor je studie wel met korting vinden. Denk aan een nieuwe laptop, koptelefoon, schriften, pennen en meer. En superveel webshops doen mee. Kijk bijvoorbeeld bij Apple, Coolblue, MediaMarkt of bol.com voor de beste Back to School aanbiedingen op elektronica. Schriften, pennen en kaftpapier scoor je bij de Hema met korting. En zelfs Zalando doet mee en zorgt ervoor dat je er helemaal goed uitziet de eerste schooldag.

Hoe scoor je de beste deal?

Er zijn onwijs veel aanbiedingen tijdens de Back to School periode. Zoveel dat je misschien niet meer ziet waar de beste deals zijn. Het is slim om van tevoren te bedenken wat je nodig hebt. Wil je een nieuwe laptop? Zoek dan eerst uit welke laptop je wil (tip: dit zijn de beste laptops voor studenten), en ga dan op zoek naar de beste deal. Vergelijk op verschillende webshops en houd het even in de gaten. Het zou natuurlijk kunnen dat-ie een weekje later in de aanbieding is.

Goed voorbereid op het nieuwe schooljaar

Als je goed voorbereid bent op het nieuwe schooljaar, kun je waarschijnlijk meer genieten van je welverdiende zomervakantie. Hoe lekker als alles al klaar ligt en je hier niet meer over na hoeft te denken? Voordat je begint met inslaan van schoolspullen, is het handig om een lijstje te maken. Wat heb je nog en wat is nog nodig om aan te schaffen? Met behulp van een lijstje creëer je overzicht en kun je afstrepen wat je hebt gekocht. Hieronder vind je een lijstje van spullen die je waarschijnlijk nodig hebt tijdens je studie:

  • Studieboeken
  • School- of laptoptas
  • Laptop en laptophoes
  • Koptelefoon of oortjes
  • Agenda
  • Schriften
  • Etui met pennen en markeerstiften
  • Post-its
  • (Grafische) rekenmachine

Tip: dit zijn de beste laptop aanbiedingen!

Hopelijk kun je goede aanbiedingen scoren tijdens de Back to School periode en er volgend schooljaar weer helemaal tegenaan. Succes!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Rotterdam Studentenstad

Rotterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Rotterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Rotterdam.

Studeren in Rotterdam

Ga jij studeren in Rotterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Rotterdam

Ga je in Rotterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Rotterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Rotterdam

Er zijn heel veel redenen om in Rotterdam te studeren en wonen tijdens je studententijd. Rotterdam is een hele toffe stad waar veel gebeurt.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Rotterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Rotterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Rotterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Rotterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.