Skip to main content
  • Vierambachtsstraat - Rotterdam

    Hele mooie kamer op de vierambachtsstraat, overal snel bereikbaar met de fiets. Ov voor de deur. İnschrijven niet mogelijk op het adres. Aub niet berichten als dat een noodzaak is. Register niet mogelijk Woning bestaat uit twee verdiepingen. Huurder zal op de begane grond slapen. Waar ook de tuin, de badkamer en de berging met wasmachine zich bevindt. Tweede verdieping bestaat uit de keuken, wc, woonkamer en nog een kamer waar ik zal slapen. Hele huis is bedekt met tapijt, dus bij de ingang moeten de schoenen uit. Bezichtiging altijd mogelijk. Ik zal zsm reageren op de priveberichten. Register at adress is not possible


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Rotterdam

Mathenesserlaan - Rotterdam

Blokmakersstraat - Rotterdam

Straatweg - Rotterdam

Jef Laststraat - Rotterdam

Ook leuk om te lezen

Rotterdam Studentenstad

Rotterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Rotterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Rotterdam.

Studeren in Rotterdam

Ga jij studeren in Rotterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Rotterdam

Ga je in Rotterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Rotterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Rotterdam

Er zijn heel veel redenen om in Rotterdam te studeren en wonen tijdens je studententijd. Rotterdam is een hele toffe stad waar veel gebeurt.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Rotterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Rotterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Rotterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Rotterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.