Skip to main content
  • Paul Krugerstraat - Rotterdam

    Hi kamerzoekenden,Wij zijn per 1 oktober op zoek naar een nieuwe huisgenoot. Ons huis ligt aan de Paul krugerstraat, loopafstand van het bruisende Katendrecht, 10 minuten fietsen van beurs en een kwartier fietsen van het centraal station. Op woensdag en zaterdag komt de markt op het plein voor ons huis, de gezellige accordeonist geeft je het gevoel wakker te worden langs de Franse Seine en de prijzen op de markt lijken niet mee te doen aan de inflatie. Het huis is een jaar geleden volledig gerenoveerd waardoor het alles nog top werkt en nieuw is. Het heeft 3 slaapkamers, een grote woonkamer, een keuken met vaatwasser, een balkon en andere reguliere huiselijke dingen. De slaapkamer zelf is 14 m2 en is gelegen op de bovenste verdieping. De huurprijs bedraagt 540 inclusief gas/water/licht/belastingen. Wij (Bas en Stijn) zijn 24 jaar en beginnend werkend. We zijn op zoek naar een huisgenoot in eindfase van de studie of ook beginnend werkend. We houden van een biertje thuis, op het terras, in het park of waar dan ook. We zullen zo snel mogelijk proberen te reageren en je uitnodigen om langs te komen!Kusjes van de boys


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Rotterdam

Kappeynestraat - Rotterdam

Paetsstraat - Rotterdam

Burgemeester Hoffmanplein - Rotterdam

Oudedijk - Rotterdam

Ook leuk om te lezen

Rotterdam Studentenstad

Rotterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Rotterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Rotterdam.

Studeren in Rotterdam

Ga jij studeren in Rotterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Rotterdam

Ga je in Rotterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Rotterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Rotterdam

Er zijn heel veel redenen om in Rotterdam te studeren en wonen tijdens je studententijd. Rotterdam is een hele toffe stad waar veel gebeurt.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Rotterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Rotterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Rotterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Rotterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.