Skip to main content
  • Paetsstraat - Rotterdam

    ONDERHUURDER GEZOCHT | 2 juni t/m 31 juli |Hi! Wij zijn op zoek naar een onderhuurder voor ons huisje aan de Paetsstraat in Blijdorp. Een kamer zal vrijkomen per 2 juni, tot eind juli. De appie is op een paar minuten loopafstand en bij het station ben je binnen 5 minuten fietsen. We wonen met 4 meiden, allemaal in masterfase/afstuderend. We eten vaak samen, en vinden het ook leuk af en toe wat met het huis te ondernemen - maar verder doen we ook veel ons eigen ding.De kamer die vrijkomt is 14 m2 met een inbouwkast, grote ramen en een eigen balkon op het zuiden. Hier zal de huur 720 inclusief GWL zijn. Verder is er een grote gemeenschappelijke ruimte met een erg burgerlijk kookeiland, een gedeelde badkamer, apart toilet, een wasmachine, droger, vaatwasser en privéberging. Lijkt het je leuk om bij ons te komen wonen? Stuur een berichtje!Groetjes


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Rotterdam

Mathenesserlaan - Rotterdam

Blokmakersstraat - Rotterdam

Vierambachtsstraat - Rotterdam

Straatweg - Rotterdam

Ook leuk om te lezen

Rotterdam Studentenstad

Rotterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Rotterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Rotterdam.

Studeren in Rotterdam

Ga jij studeren in Rotterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Rotterdam

Ga je in Rotterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Rotterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Rotterdam

Er zijn heel veel redenen om in Rotterdam te studeren en wonen tijdens je studententijd. Rotterdam is een hele toffe stad waar veel gebeurt.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Rotterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Rotterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Rotterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Rotterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.