Skip to main content
  • Oudedijk - Rotterdam

    ONDERHUURDER GEZOCHT | EIND OKTOBER– HALF JANUARI Beste kamerzoekenden,Van eind oktober tot half januari (exacte data in overleg) komt mijn gemeubileerde kamer vrij op de Oudedijk in Kralingen. Het huis bevindt zich midden in Kralingen met de Appie om de hoek en de metro en tram op loopafstand. De uni is ongeveer 10 minuten fietsen en de Kralingse plas is zo’n beetje onze achtertuin. De kamer die vrijkomt is 14m2, heeft veel daglicht en kost 600 euro inclusief. De woonkamer, keuken en badkamer delen we met elkaar. Je komt te wonen met vijf andere meiden (23-24 jaar) die allemaal in de laatste fase van hun studie zitten. Ondanks dat iedereen lekker zijn eigen ding doet, vormen we een hecht huis en vinden het gezellig om met elkaar te eten, sporten of de stad in te gaan. Lijkt het je leuk om voor een paar maanden binnen ons gezellige huis te wonen? Stuur mij dan een berichtje.


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Rotterdam

Kappeynestraat - Rotterdam

Paetsstraat - Rotterdam

Paul Krugerstraat - Rotterdam

Burgemeester Hoffmanplein - Rotterdam

Ook leuk om te lezen

Rotterdam Studentenstad

Rotterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Rotterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Rotterdam.

Studeren in Rotterdam

Ga jij studeren in Rotterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Rotterdam

Ga je in Rotterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Rotterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Rotterdam

Er zijn heel veel redenen om in Rotterdam te studeren en wonen tijdens je studententijd. Rotterdam is een hele toffe stad waar veel gebeurt.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Rotterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Rotterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Rotterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Rotterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.