Skip to main content
  • Kappeynestraat - Rotterdam

    Kamer in Blijdorp beschikbaar van 10.09. tot eind februari 2023 - inschrijven is mogelijk - 688€ inclusief per maandHey meiden,Wij zijn Margherita (Italië) en Carina (Duitsland) en we zijn op zoek naar een open-minded en respectvol meisje om ons appartement te versterken. Gelieve alleen te reageren als je alle (!) van de onderstaande vakjes aanvinkt. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten! - Je bent 23-30 jaar oud- Je kunt de volgende documenten overleggen: Bewijs van inkomen of bewijs van inkomen van garantsteller + ID van garantsteller, ID, Paspoort- U kunt vandaag of in de komende dagen komen voor een bezichtiging- U kunt de makelaarskosten van 211€ en de borg van 498€ betalenGelieve er rekening mee te houden dat er geen mogelijkheid is om de huurperiode te verlengen.Tot ziens!Margherita & Carina


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Rotterdam

Mathenesserlaan - Rotterdam

Blokmakersstraat - Rotterdam

Vierambachtsstraat - Rotterdam

Straatweg - Rotterdam

Ook leuk om te lezen

Rotterdam Studentenstad

Rotterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Rotterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Rotterdam.

Studeren in Rotterdam

Ga jij studeren in Rotterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Rotterdam

Ga je in Rotterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Rotterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Rotterdam

Er zijn heel veel redenen om in Rotterdam te studeren en wonen tijdens je studententijd. Rotterdam is een hele toffe stad waar veel gebeurt.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Rotterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Rotterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Rotterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Rotterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.