Skip to main content
  • Heer Hugostraat - Rotterdam

    Onderhuurder gezocht. Huurprijs onderhandelbaarWij zijn per direct op zoek naar een onderhuurder voor ons appartement in Kralingen. We wonen met 5 gasten verdeeld over 2 appartementen. Dit betekent dat je gebruik maakt van 2 woonkamers, 2 keukens en 2 badkamers. De kamer die vrij komt is ongeveer 12...


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Rotterdam

Heemraadssingel - Rotterdam

Ackersdijkstraat - Rotterdam

Groene Hilledijk - Rotterdam

S. van Ravesteynkade - Rotterdam

Ook leuk om te lezen

Rotterdam Studentenstad

Rotterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Rotterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Rotterdam.

Studeren in Rotterdam

Ga jij studeren in Rotterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Rotterdam

Ga je in Rotterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Rotterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Rotterdam

Er zijn heel veel redenen om in Rotterdam te studeren en wonen tijdens je studententijd. Rotterdam is een hele toffe stad waar veel gebeurt.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Rotterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Rotterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Rotterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Rotterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.