Skip to main content

Rotterdam is een hele toffe studentenstad, daarom wonen ook veel studenten tijdens hun studententijd in Rotterdam! Er zijn leuke winkels, gezellige terrasjes, vette feesten en moderne architectuur. Wil jij ook in rotterdam wonen? Vind hier je ideale studentenkamer!

1. Huurzone

2. Rentbird

3. Kamernet

 

Tip: lees ook onze pagina met zoektips en alles over hospiteren om snel een kamer te vinden.

Maandelijks de nieuwste kamers in Rotterdam in je mailbox

Wil jij maandelijks een overzicht van de nieuwste kamers in Rotterdam? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!
Je krijgt van ons dan het overzicht van de beste (antikraak) kamers in en rondom Rotterdam!

Aanmelden nieuwsbrief kameraanbod

Kamer toevoegen?

Wil je jouw kamer(s) ook in ons overzicht? Meld deze dan aan via onderstaande button:

Aanmelden kamer

Kamers in Rotterdam

Rotterdam Studentenstad

Rotterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Rotterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Rotterdam.

Studeren in Rotterdam

Ga jij studeren in Rotterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Rotterdam

Ga je in Rotterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Rotterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Rotterdam

Er zijn heel veel redenen om in Rotterdam te studeren en wonen tijdens je studententijd. Rotterdam is een hele toffe stad waar veel gebeurt.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Rotterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Rotterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Rotterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Rotterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.