Skip to main content

Onbezorgd bezorgen

Kom ook onbezorgd bezorgen bij de Albert Heijn.

Ben jij een echt roadtripper en houd je ervan om mensen blij te maken? Wordt dan DE nieuwe rijdende topper van Albert Heijn. Heerlijk werken met je favoriete playlist op, ook nog eens een salaris binnen krijgen van €16,54 per uur. Inclusief vakantie geld verdien je al snel €17,92 per uur!! Dat wil toch iedereen? Kom snel solliciteren en wordt onze nieuwe topper in Eindhoven.

 

De baan

Je raadt het natuurlijk al, maar je gaat bij ons boodschappen bezorgen in een mooie blauwe bakwagen bij de klanten van de Albert Heijn. Jij bent hier het boegbeeld van de Albert Heijn richting de klant. Jij zorgt ervoor dat de klant 100% tevreden is en bezorgt de boodschappen tot aan de voordeur. 
Jij ziet onze welbekende blauwe bakwagens vast ook overal rijden. Hierin ga jij straks boodschappen bezorgen bij Albert Heijn klanten. Een SUPER leuke baan waar je flexibel kunt werken en veel vrijheid krijgt. Klinkt niet verkeerd toch?! Albert Heijn Online levert zes dagen per week boodschappen van 07:00 tot 22:30 uur.

  • De voor jouw uitgestippelde rit rijden.
  • 25 tot 30 klanten met een lach bezorgen.
  • Zelfstandig werken.

 

Wie ben jij?

Jij bent die chauffeur met een leuke babbel en een gouden glimlach die de klant zorgeloos zijn boodschappen bezorgt. 

  • Jij bent een enthousiaste topper die houdt van een korte babbel.
  • Jij bent fysiek in shape om de kratten te kunnen sjouwen.
  • Jij hebt minimaal 6 maanden je rijbewijs B hebt.

 

Waar ga je werken?

Als bezorger bij Albert Heijn Online werk je bij de grootste supermarktketen van Nederland en dat merk je. Er wordt super goed voor je gezorgd. Dit ie je terug in de arbeidsvoorwaarden: een lekker salaris, goede opleiding én voldoende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. En dat is niet alles. Je bent zelfstandig onderweg en krijgt dus ook voldoende vrijheid en verantwoordelijkheid! Máár, verwar het niet met alleen werken. Je hebt een grote groep gezellige collega’s, die je elke werkdag in ieder geval een paar keer ziet.

Leuk toch zo een baan als boodschappen bezorger.

  • Een super leuke baan bij een bedrijf dat iedereen kent.
  • Een leuk team om mee samen te werken.
  • Rijden op tijden dat het jou uitkomt.

Interesse? Bekijk de vacature hier!