Skip to main content

Commerciële bijbaan bij Budget Thuis

Fair enough, als student staat je opleiding op de eerste plaats. Al neemt dit natuurlijk niet weg dat je ook graag tijd en geld over hebt om leuke dingen te kunnen doen. Naar de bioscoop, uitgaan of investeren in je crypto's. You name it. Wat als ik je zeg dat dit allemaal valt te combineren door te kiezen voor een bijbaan als sales medewerker bij Budget Thuis. Dat is elke werkdag bouwen aan je commerciële skills, werken wanneer het jou uitkomt en een lekker salaris vanaf €14,37 voor ieder uur dat je werkt.

De situatie is als volgt. De werelden van energie, internet en tv roepen bij veel mensen vragen op. Klant of (nog) geen klant. Specifieke vragen die stuk voor stuk een duidelijk antwoord verdienen. En dat is precies waar jij om de hoek komt kijken. Naast een antwoord op hun vragen hebben ze vooral behoefte aan iemand die met ze meekijkt om het best passende pakket aan diensten samen te stellen. Een mooie aanbieding of extra korting via een combideal, die breng je uiteraard graag onder de aandacht.

Lukt het je vervolgens om verschillende diensten af te laten nemen? Dan profiteer jij met de klant mee en scoor je bonussen die kunnen oplopen tot wel €800.- per maand bovenop je salaris. Dankzij een goede werk-privébalans scoor je binnen deze job ook buiten je portemonnee. Een dienst is uit te voeren vanaf 4 uur per dag en daarmee flexibel te combineren met je studie.

Waar kom je te werken?

In Sittard! Bij een te gekke club die verschillende producten levert op het gebied van groene stroom, gas, internet, tv, bellen én sim only. Gewoon alles op 1 plek geregeld. Wel zo handig, toch? Je gaat hier onderdeel uitmaken van een team waarin je, dankzij de vele flexplekken, elke dag naast een andere collega zit. Ook met de kansen om jezelf te ontwikkelen zit het hier wel goed. Het beste voorbeeld daarvan? Collega's die binnenstapten als bijbaner en inmiddels in een senior rol zitten. Vraag ik een aantal van jouw toekomstige collega's waarom ze hier met plezier werken, volgen al snel antwoorden als: het onderlinge teamgevoel, de fraaie beloningen, de interne drive om verwachtingen te overtreffen en de open en gelijkwaardige cultuur. Iedereen mag hier zijn wie 'ie is. 

Wat ga je doen?

 • Actief reageren op vragen van klanten, zowel telefonisch als per e-mail. Welk pakket hebben ze nu en kun je daarin mogelijke verbeteringen of aanvullende diensten aanbieden, tegen een aantrekkelijke prijs? Jouw doel is om samen met de klant tot een win-win situatie te komen waarbij hun tevredenheid voorop staat.
   
 • Ook houd je je bezig met het beheren van aflopende contracten. Je neemt proactief contact op met deze klanten om hen te informeren over speciale aanbiedingen of deals die een mogelijke contractverlenging aantrekkelijk kunnen maken.
   
 • Een bijbehorend stukje administratie. Het accuraat loggen van het klantcontact is een belangrijk onderdeel van je werk. Dit zorgt ervoor dat de klantgeschiedenis bekend is bij jou en je collega’s, waardoor er geen verwarring over eerdere gesprekken kan ontstaan.

Herken jij jezelf hierin?

Jij:

 • Kan vanaf 16 uur per week aan de slag op werkdagen, met een voorkeur voor de maandag en vrijdag
 • Bent nog bezig met jouw hbo of wo studie, hebt een tussenjaar of bent al afgestudeerd
 • Wordt door vrienden en familie omschreven als sociaal, overtuigend, en leergierig
 • Bent oplossingsgericht en hebt affiniteit met duurzame energie

Wat krijg je ervoor terug?

 • Een bruto maandsalaris vanaf €2.490,- (of: een bruto uurloon van €14,37)
 • 25 vakantiedagen (bij 40 uur) en 8,33% vakantiegeld
 • Een 13e maand in november
 • Hybride werken met een thuiswerkvergoeding
 • Reiskostenvergoeding of een gratis Swapfiets (ook voor privégebruik)
 • Voor €2,- per dag een heerlijke (warme) lunch
 • En als kers op de taart: elke vrijdag in de zomer vrij, of kies voor 20% extra salaris als je wél werkt

Klinkt dit als de perfecte match? We horen graag van je! Solliciteer via onze website of stuur een mailtje naar sophie.kleintjes@work-on.nl. Heb je vragen? Bel ons op 013 580 27 20. Tot snel!

Meer weten over wie wij zijn en wat we doen? Bekijk dan onze website via www.work-on.nl